Rodinný život

Jsme časopis s tradicí

Rubriky:

Nové číslo už čeká na odeslání!

Author
Neznámý autor
Článek titulní obrázek
2023-11-17
Na konci listopadu se mohou předplatitelé těšit na nové číslo, které už voní Vánocemi. Nejen, že bude o jídle, receptech na bramborové saláty, ale také o poruchách příjmu potravy a spoustě dalších zajímavostí. Vánoční pozdrav čtenářům zasílá jedna významná osobnost, kterou zatím necháme v utajení. A možná některé překvapí, že zásilka přijde dvojnásobná...
...už v minulém čísle jsme informovali čtenáře, že bychom časopis chtěli vytisknout ve dvojnásobném nákladu, aby nám pomohli časopis rozšířit ve svém okolí a o svůj nepřišli. Tento záměr se díky sponzorům podařil, děkujeme! Druhý výtisk budou moci naši odběratelé věnovat blízkým jako vánoční dárek a z webu si k němu mohou stáhnout ještě dárkový certifikát ZDE.  
Případně mohou čtenáři časopis někomu půjčit nebo věnovat právě s doporučením a výzvou, aby si nový ročník předplatil.  Budeme rádi, když ti, kterým se Rodinný život líbí, řeknou ve svém okolí o tom, že náš časopis existuje - stále se setkáváme s velkým množstvím lidí, kteří o něm nevědí, ale bohužel nemůžeme oslovit všechny - pomozte nám! Potěší nás, když budeme moci dvojnásobný náklad tisknout vždycky :-)
Mohlo by vás také zajímat
Ado
rodinnyzivot.cz
Proglas
Noe
Donace